Totaal aantal pageviews

Pages

donderdag 11 juni 2009

Even een "Time Out"?

Hier even een berichtje over Time Out

Time Out is een jongerencafé (in aanbouw) in de Dordtse binnenstad
Regelmatig ben ik hier met vele andere vrijwilligers aan het klussen (niet dat ik erg handig ben) maar in ieder geval wel gemotiveerd en leergierig.
Elke zaterdag van 9.00 tot 13.00 hakken en zagen wij er vrolijk op los. Na afloop
drinken we gezellig met elkaar een biertje (om alvast een beetje in de stemming te komen van het bestemmingsplan) Afgelopen zaterdag hebben we het laatste graafwerk gedaan en jawel een prachtige schat opgegraven.(zie foto's)





Tegeltjes van tenminste honderd jaar oud en wie zal het zeggen misschien wel 200 jaar. Het zijn namelijk de resten van het gebouw wat ervoor gestaan heeft. Kortom er valt altijd wel wat te beleven en te ontmoeten

Time Out
Time Out wil een ontmoetingsplek zijn voor jongeren, een plek waar je even tot rust kan komen, kan genieten van wat live muziek of andere muzische vormen en natuurlijk een lekker biertje of een bak koffie. Ik zie het wel voor me dat er een nieuwe gemeenschap van jongeren zal ontstaan, een thuis, een plek waarin jongeren elkaar kunnen ontmoeten in hun zoektochten naar antwoorden(of is het nou kroegentochten?), momenten van bezinning kunnen hebben, feestjes kunnen geven en waarin naast dat er veel muren in het cafe zelf omgehaald zijn voor de verbouwing er hopelijk ook veel muren van tradities, overtuigingen en manieren van geloven of niet geloven omgaan, zodat er daadwerkelijk ontmoeting zal zijn.
Ik kan niet wachten.... Aan het bier ligt het in ieder geval niet: Jupiler en Hoegaarden tap.

Ben je nieuwsgierig geworden, ben je een beetje handig of wil je andere talenten van je inzetten voor dit project? laat het ons weten! Kijk voor meer info op: www.mijntentistof.nl

Geen opmerkingen: