Totaal aantal pageviews

Pages

donderdag 17 december 2009

Kerken Solidair met Serious Request

DE HELDEN Serious Request: Annemiek, Giel en Gerard - drie dj’s van 3FM in het Glazen Huis voor de slachtoffers van Malaria. Geen eten, weinig slaap en 24/7 muziek. Daarmee brengen ze een heel land op de been voor het goede doel. Een actie die respect verdient. Een actie waar kerken solidair mee moeten zijn. Het gaat immers om het welzijn van mensen!

De laatste nacht is waarschijnlijk de moeilijkste en de langste voor de drie helden. De vermoeidheid tekent hen, de honger maakt hen kwets-baar, het gemis van geliefden kwelt... Hét moment om de solidariteit handen en voeten te geven.

SOLIDAIR!



Serious Churches daagt plaatselijk kerken uit de laatste nacht van Serious Request hun deuren te openen en de hele nacht mee te werken met drie dj’s. De nacht van woensdag 23 december op donderdag 24 december - een lange nacht waken en werken!

Hoe? Dat moeten ze zelf weten. Maar dit is de uitdaging: Kies een liedje-met-inhoud en ga daarvoor geld verzamelen. Zorg voor mooie bedragen! De hele nacht bellen we het Glazen Huis, met bedragen die de dj’s blij maken. En we vragen daarmee liedjes aan die hen een hart onder de riem steken! Hoe meer kerken er mee doen, des te groter de solidariteit.

ZEVEN DINGEN

Je hebt maar zeven dingen nodig om te kunnen beginnen:

1. Een kerk
2. Een sleutel om de kerk te openen
3. Een hart dat warm klopt voor slachtoffers van malaria
4. Een popsong waar je helemaal voor gaat!
5. Een paar mensen die van 20.00 uur tot 08.00 willen meedoen
6. Een creatief idee om geld te verzamelen in de nacht
7. Een radio om mee te luisteren met Serious Request

Op www.seriouschurches.nl zetten we de kerken die meedoen op de kaart. Ze kunnen met blogs, met foto’s of filmpjes of zelfs live streaming video de rest van Nederland laten zien wat ze doen.

DE KERNVRAAG:

Is jouw kerk een gewone kerk
of één van de Serious Churches!

Geen opmerkingen: