Totaal aantal pageviews

Pages

zaterdag 24 oktober 2009

Serve the City Dordrecht 2010





“We know them by their needs, what if we knew them by their name?”

Van 21 t/m 24 februari 2010 organiseren Stichting Present Dordrecht en Stichting Dordtse Evangelisatie: Serve the City Dordrecht (voorheen Diverse City.) Serve the City is een christelijke vrijwilligers beweging die op een vernieuwende en praktische manier bij wil dragen aan het welzijn van de stad.

Voorjaarsvakantie
Komende voorjaarsvakantie willen we dit dan ook gaan doen met een te gekke actieweek in Dordrecht! Een week waarin jij met je jeugdgroep, je klas of je collega’s de handen uit de mouwen kan steken en iets kan betekenen voor de mensen uit deze stad die dit hard nodig hebben.

Acties
Een tuintje opknappen voor iemand met een handicap, een high-tea organiseren voor dak- en thuislozen of een wandeling maken met bejaarde mensen; zomaar wat voorbeelden van acties waar jij je in deze week voor kunt inschrijven!

Opgeven
Ben jij tussen de 15 en 30 jaar? Geef je dan met je groep op via onze site! Dit kan per dagdeel. De inschrijving start vanaf januari 2010. Meer info en het adres van onze site volgen nog. Op 21 februari zal er in ieder geval gestart worden met een gezamenlijke dienst. Je kunt voorlopig op de hoogte blijven via de hyvespagina of contact opnemen met Arthur Moen (arthurmoen@hotmail.com)

Geen opmerkingen: